A dispărut în urmă cu 42 de ani și nimeni nu credea că o să o mai vadă vreodată. Unde s-a ascuns femeia în tot acest timp. Nici polițiștilor nu le vine să creadă

În 1975, o femeie în vârstă de 36 de ani, a fost lăsată la cabinetul unui medic din New York, unde avea o programare.

Ea nu a mai ajuns însă acasă, iar timp de 42 de ani, nimeni nu a știut unde este, însă a fost căutată fără încetare de soțul și de familia ei.

Loading...

Bărbatul a sunat imediat la Poliție când și-a dat seama că Flora nu a venit acasă. Parcă intrase în pământ și nimeni nu știa să îi dea de urmă.

În cele din urmă, Flora Stevens a ajuns să fie o fotografie în cărțile care prezintă persoane care au dispărut de mult timp și despre care nu se știe dacă vor fi găsite vreodată. Până la urmă, era o perrioadă extrem de lungă în care nu s-a auzit nimic de ea, iar cazurile în care unele persoane nu au fost găsite niciodată sunt extrem de multe.

Însă pentru cei care o iubeau, acest gând nu exista și mereu era în gândurile lor, iar acest lucru a cauzat familiei o mare durere. Din acest motiv, investigatorii nu au renunțat niciodată să o caute. Iar minunea s-a întâmplat, după câteva decenii.

Chiar dacă soțul ei a murit la numai 10 ani după dispariția soției sale, cazul a început să iasă la suprafață nu cu mult timp în urmă. Rămășițele unei femei au fost găsite în Orange County, New York, iar pe baza caracteristicilor, acestea păreau să fie ale Florei.

Totul părea să se lege, iar cazul să fie în sfârșit rezolvat, însă anchetatorii mai aveau un singur hop: să fia analizate rămășițele pentru a stabili ADN-ul victimei și să vadă dacă mai există cineva care trăiește și are același ADN.

Iar anchetatorii au ajuns la o femeie pe care o chema tot Flora și care folosea CNP-ul femeii dispărute, Flora.

Anchetatorii au găsit-o după 42 de ani într-un azil. Bătrână suferă de demenţă şi nu a putut să ofere poliţiei detalii despre cum a ajuns acolo.

Detectivii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat în cei 42 de ani, ce a făcut în tot acest timp și de ce a dispărut. Însă șansele de a afla ceva sunt destul de reduse.

Cu toate acestea, atunci când i s-a arătat o fotografie de când avea 36 de ani, femeia s-a recunoscut și a spus că este ea. Din păcate, nu mai are rude în viață și nimeni nu poate oferi mai multe informații despre acest caz atât de complicat.

Loading...