Cum a cucerit-o Tristan pe Bianca Dragusanu

Este cuplul momentului, iar întrebările în legătură cu cei doi continuă să curgă în mediul online. Cum a reușit să o cucerească Tristan pe cea mai frumoasă prezentatoare din showbizul românesc?

Apropiații lor au vorbit despre acest subiect.

Loading...

CITESTE SI: 

Dr. Mihaela Bilic: 10 reguli esențiale pentru femeile aflate la menopauză

Se pare că luptătorul MMA ar fi cucerit-o pe Bianca cu felul lui de a fi, fără să facă nimic special. Acesta a reușit să o facă pe Bianca să se simtă în largul ei din prima clipă în care s-au cunoscut.

De altfel, prietenii celor doi au dezvaluit ca Tristan s-a hotarat sa ramana si in Romania de dragul Biancai.

“El vrea sa fie numai cu Bia, de aceea, o suna mereu, ii da mesaje, o asteapta sa iasa din emisiune si ii spune numai vorbe frumoase! Se pare ca dragostea pentru ea il tine si in tara, fiindca ar fi trebuit sa mai plece in Anglia, insa a amanat putin momentul.

Importanta pentru el acum este doar iubita lui si nu vrea sa se desparta de ea nici macar o zi”, au dezvaluit prietenii celor doi.

Ce crede Catalin Botezatu despre Bianca

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva.

Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a spus Bote.

Loading...