Cum curățăm ficatul, slăbim și reînnoim celulele organismului?

Un sânge curat înseamnă un ficat curat! Cel mai important organ al organismului uman, ficatul, ar putea funcționa 600 de ani, însă oamenii reușesc să-l ”ucidă” timp de 60 de ani de viață. Alimentația incorectă și alcoolul distrug ficatul celulă cu celulă.

Cunoaștem cu toții cât de repede poate fi curățat ficatul și cum să-l readucem la o funcționare mai bună. În doar câteva zile vă veți simți ca nou, vor dispărea problemele cu digestia. De asemenea, această metodă este o profilaxie foarte bună a sistemului cardio-vascular!

Loading...

Curățarea ficatului acasă

Vă propun să preparați o băutură din stafide. Aceasta activează procesele biochimice din organism și curăță sângele și ficatul de toxine. Pur și simplu ador acest fruct uscat.

Atunci când cumpărați stafidele, fiți atenți la culoare. Alegeți fructe mai naturale și de culoare mai închisă. Stafidele curate, de o formă regulată, nici prea tari și nici prea moi sunt exact ceea ce aveți nevoie! Dacă stafidele lucesc, cel mai probabil ele au fost prelucrate cu o soluție specială.

Băutură din stafide

Băutura din stafide trebuie preparată de cu seară.

Ingrediente

2 pahare de apă

150 g de stafide

Cum se prepară?

Acum băutura poate fi consumată! Aceasta se bea în fiecare dimineață pe stomacul gol. Peste jumătate de oră puteți lua dejunul! Stafidele fierte pot fi adăugate în terci și veți obține un dejun foarte sănătos.

Procesul de curățare a ficatului va fi mult mai eficient dacă veți adăuga în meniu alimente care au proprietatea de curățare a ficatului: sfeclă, morcovi, mere, varză, topinambur, spanac, prune uscate. De asemenea, trebuie să reduceți consumul de lactate.

Dacă veți consuma această infuzie de stafide cel puțin 4 zile pe lună, veți simți efectul!

„Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Loading...