De ce ne recomandă medicii să avem ficus în casă! Cum ne poate ajuta această plantă?

Trebuie să știm cu toții faptul că ficusul este planta de interior cea mai emblematică și că prin robustețea ei, poate ocupa un loc în casa noastră ani îndelungați, condiția principală fiind aceea de a ști cum să o amplasăm în mod corect.

Absoarbe energiile…

Loading...

Dacă nu știai, ficusul absoarbe energiile negative, ajută la tratarea problemelor vitale, curăță energia casei și face aerul să fie mai ușor de respirat. Conform studiilor NASA, ficusul ar avea capacitatea să purifice aerul, scăzând cu 50% concentrația de formaldehidă și cu 30% de benzen dintr-o cameră, într-o singură zi. Acesta pare a fi motivul pentru care toți medicii recomandă să avem această plantă în casă…

Printre multe alte legende, există și o legendă a ficusului conform căreia „Dacă familia nu are copii, iar mulți soți doresc să aibă, atunci cu siguranță trebuie să aibă în casă un ficus.”

Aduce bunăstare…

Se spune că ficusul poate aduce bunăstarea, fericirea și norocul în casă, iar dacă vei ține un ficus în bucătărie, familia nu va suferi niciodată de foame.

Totodată, un lucru demn de luat în seamă este amplasarea lui. Ficusul trebuie amplasat corect pentru ”a-și face treaba”. Este bine să fie amplasat în colțul din dreapta spate al camerei și să aibă permanent contact cu lumina.

Într-o casă în care ficusul este amplasat corect, nu va fi niciodată ceartă, furie și iritare, întrucât ficusul are o capacitate excepțională de calmare a oricărei persoane irascibile.

Cand a intrat pe ringul de dans cu totii se asteptau sa se faca de ras!! Insa in doar cateva secunde ii uimeste pe toti!!

Dansul este unul dintre cele mai elegante sporturi pe care le putem practica, si chair daca nu o facem la nivel profesionist cu totii iubim sa dansam fie in public fie siguri in casa.

In clipul postat mai sus il vedem pe un barbat putin mai grasut care intra pe ringul de dans, moment in care toti cei prezenti cred ca o sa se faca de ras.

Insa cand muzica incepe si barbatul isi incepe dansul ii lasa pe toti cei prezenti fara cuvinte. Cu siguranta de-acum se vor gandi de doua ori inainte sa mai judece pe cineva la prima vedere!

Bucureștenii au RÂS de ei da când au început să danseze au rămas cu gura căscată !Cel mai frumos dans al mirilor la o nunta moldoveneasca

Romanii chiar stiu cum sa se distreze. Un clip realizat la o nunta moldoveneasca a devenit viral pe internet. Filmuletul a fost postat pe Youtube in urma cu doar cateva zile si a reusit sa stranga peste 200.000 de afisari.

Primul dans al mirilor a fost unul cu adevarat special: acestia au dansat alaturi de dansatori profesionisti pe o piesa moldoveneasca autentica.

Asa trebuie sa dansezi pe un dans moldovenesc!

Loading...