„Mâine nu-mi voi mai aminti numele tău”…Era bolnav, iar în rarele momente în care se simțea bine, a decis să-i scrie nevestei sale o scrisoare…Ce i-a scris bătrânul soției sale e de-a dreptul înduioșător!

Scrisoarea emoționantă a unui bărbat bătrân care suferă de Alzheimer către soția lui face înconjurul internetului. Cuvintele bătrânului ating până și cele mai reci suflete.

Începe așa:

Loading...

„Dragă Julia,

Îți scriu acum, în timp ce dormi, pentru că nu sunt sigur că mâine voi mai fi tot eu. Mă tem că, într-o zi, nu mă voi mai întoarce din aceste pe care le fac regulat.

În cazul în care mâine nu voi mai fi în stare să înțeleg ce mi se întâmplă…

În cazul în care nu voi mai fi în stare să-ţi scriu cât de mult te iubesc, te admir, te respect pentru că-mi ești alături în fiecare clipă încercând să mă faci fericit în ciuda a tot ceea ce mi se întâmplă…

În cazul în care mâine nu voi mai fi conștient de lucrurile pe care le faci pentru mine… de faptul că pui bilețele pe uși ca să nu confund bucătăria cu baia, de faptul că reușești să râzi și să mă faci și pe mine să râd atunci când îmi pun pantofii fără șosete, când te încăpățânezi să porți cu mine o conversație deși eu mă pierd la fiecare frază, când te apropii de urechea mea să-mi șoptești numele nepoților, când răspunzi cu tandrețe la accesele mele de mânie…

Pentru toate astea și pentru încă multe altele…

În cazul în care mâine nu-mi voi mai aminti nici numele tău, nici al meu…

În cazul în care mâine nu-ți voi mai putea mulțumi, în cazul în care, draga mea Julia, mâine nu-ți voi mai putea spune că te iubesc.

Al tău pentru totdeauna”

Dacă ți-a plăcut această scrisoare înduioșătoare, nu uita să o distribui și prietenilor tăi!

Loading...