Medicii au ramas fara cuvinte – Se pare ca scortisoara este cel mai bun inlocuitor pentru insulina – mod de preparare

Cu aceasta ocazie, vom vorbi despre condimentul extraordinar numit scortisoara. Utilizarea ei este foarte recomandata in regimul alimentar zilnic al diabeticilor, dat fiind faptul, ca are un puternic efect antidiabetic, care reduce nivelul glucozei din sange.

Intr-un fel, ea actioneaza in acelasi mod ca si insulina, spunandu-se ca are caracteristici mimetice, adica mimeaza sau copiaza caracteristicile insulinei, aceasta insemnand ca actioneaza si reactioneaza in acelasi mod ca si insulina pe care organismul nostru o produce in mod natural.

Loading...

Rezultatele cercetarii unei universitati din California au aratat ca scortisoara contine o substanta numita metil hidroxi calcon, aceasta fiind componenta care are efect antidiabetic prin reducerea nivelului de glucoza din sange. Glucoza este de asemenea si principala cauza a cresterii excesive in greutate: daca nu avem glucoza, nu exista cresteri ponderale. In cazurile cand dorim sa pierdem kilograme, trebuie sa reducem nivelul glucozei din sange.

Avantajul cheie al scortisoarei este ca aceasta contine substanta care reduce glucoza, fiind foarte asemanatoare cu insulina.

Scortisoara mai are si puternice proprietati antifungice, adica trateaza toate tipurile de ciuperci. Se recomanda consumul a doua linguri pe zi, asa ca, haideti sa vedem care sunt cele mai bune moduri de a o folosi corespunzator.

INGREDIENTE:

2 lingurite de scortisoara pudra ( daca sunferiti de diabet doar una )

1 lingura de ovaz intreg

1 pahar de apa

PREPARARE:

Acest extract este foarte usor de preparat iar efectele sale vor fi vizibile dupa aproximativ o saptamana. Fiecare ingredient trebuie foarte bine inmuiat in apa, dar fara sa le strecurati. Extractul se consuma de doua ori pe zi, nu mai mult de 15 zile, deoarece scortisoara ar putea afecta flora intestinala.

Loading...