S-a aflat abia acum! Avocatul prințesei, care a fost martor al cumplitului accident din Paris, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate

Moartea prințesei Diana stârnește controverse și azi, la 20 de ani de la fatidicul eveniment. Avocatul prințesei, care a fost martor al cumplitului accident din Paris, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

A fost omorâtă prințesa Diana?

Loading...

Stanlee Culbreath, avocatul prințesei, și-a făcut curaj și a vorbit: ,,Întotdeauna mi s-a părut suspect, de parcă alte forțe ar fi avut un rol, dar acum, 20 de ani mai târziu, pun la îndoială mai mult decât oricând dacă a fost un simplu accident.

Cred că este dubios. Dacă aceea era Prințesa, de ce a durat 20 de minute sau așa ceva pentru ca [echipa de urgență] să o ia și, când a fost în sfârșit eliberată [din mașină], de ce au trecut pe lângă un spital și au dus-o la altul?”.

„Sunt foarte multe întrebări pe care mi le pun din nou și din nou despre cum a fost tratat accidentul și dacă ea ar fi putut fi salvată. Am cerut ca poliția să se implice, dar au fost nonșalanți în legătură cu tot”, a mai spus Stanlee.

„Taximetristul nostru a oprit la numai câțiva metri de limuzina lor. Am coborât la câțiva metri de Mercedesul lor. Mașina era sus pe perete și ușa pasagerului din față era deja deschisă. Nu auzisem bubuitura, pentru că accidentul se întâmplase chiar când intrasem noi în tunel.

Din mașina lor ieșea fum. M-am dus acolo și Trevor Rees-Jones (bodyguardul Prințesei Diana, n.r.) stătea cu picioarele în afara mașinii și ținea un prosop sau ceva la nas, pentru că sângera foarte tare. Eram doar patru sau cinci oameni acolo, așa că m-am dus la mașină și m-am uitat înăuntru să văd dacă putem ajuta”, a adăugat bărbatul.

„Nu am știut cine era în spate decât mai târziu, dar la un moment dat am fost… la numai câțiva centimetri distanță de Prințesă, încercând să mă uit prin fereastra ei.

Îmi amintesc că le-am zis celor cu care eram atunci, «Vine vreo ambulanță sau ceva?», pentru că nu erau semne că vine vreuna. După 15 sau 20 de minute, încă nu era niciun paramedic la locul accidentului, și le-am spus prietenilor mei: «Îndepărtați-vă, îndepărtați-vă».

Pentru că ferestrele din spate erau fumurii, nu puteam vedea cine este în spate. Negociam cu ofițerul de poliție să deschid ușa… părea că ar putea fi deschisă. Nu făcea niciun că*at. Nu făcea nimic.

Era ca și cum cei care erau acolo deciseseră că nimic nu poate fi făcut. Este doar părerea mea, dar le-a luat mult timp să op scoată. Ar fi putut fi chiar 30 de minute până când au venit ajutoarele. Eram acolo de cel puțin 15 minute. De ce nu a venit ambulanța mai repede?”, a continuat acesta.

BONUS: A apărut o fotografie cu Prințesa Diana care nu a fost publicată niciodată
Revista „Hello!” a publicat în premieră o fotografie cu Prințesa Diana, la 20 de ani de la moartea sa.

Mama prinților Harry și William a fost pozată de fotoreporteri cu o săptămână înainte să moară, în vacanța de care se bucura foarte tare.

Editorii pregăteau o ediție eveniment a revistei, însă imaginile nu au mai fost publicate niciodată, pentru că Prințesa a murit, iar jurnaliștii au luat decizia să respecte momentul trist

Coperta cu pricina trebuia să o reprezinte pe Diana în costum de baie, bucurându-se de soarele cald de august.

Respectivul număr trebuia să iasă din tipar pe 6 septembrie 1997, însă aproape cu o săptămână înainte de lansarea numărului, Diana murise.

Noi dezvăluiri după moartea prințesei Diana

Apar noi dezvăluiri despre ce a făcut prințesa Diana înainte să moară. Biograful ei, Andrew Morton, susține că prințesa inimilor s-a înregistrat în secret descriindu-și disperarea față de felul în care o trata prințul Charles.

Potrivit biografului Dianei, femeia l-ar fi contact pe un prieten comun ca să îi ofere un interviu pentru viitoarea sa carte despre cuplul regal.

Diana a dezvăluit în înregistrarea despre care s-a aflat abia azi că era tare nefericită în căsnicia cu Charles, că nu mai suporta umilințele zilnice la care era supusă, scrie The Telegraph.

Diana a mai dezvăluit că a devenit bulimică în momentul în care Charles i-a spus că era puțin „dolofană”.

Prințesa a dezvoltat această tulburare psihologică la doar 7 zile după ce s-a logodit cu prințul. Charles și-ar fi pus mâinile în jurul taliei și a comentat că e un pic cam grasă.

Loading...