S-a căsătorit cu femeia asta superbă, dar a doua zi a dat-o în judecată și i-a cerut 20.000 de dolari despăgubire! A fost atât de speriat când a văzut-o fără machiaj încât a confundat-o cu un hoț! Cum arăta soția lui dimineața

Multe femei poartă machiaj atunci când ies la întâlniri sau când se întâlnesc cu oameni noi și a devenit ceva normal ca o femeie să se machieze pentru a o face să arate mai bine decât în mod natural. Însă un algerian nu este de acord cu asta, drept dovadă că a dat-o în judecată pe soția lui la o zi după nuntă. Motivul? nu arăta bine fără machiaj.

Mai precis, el a dat-o în judecată pentru că ,,l-a păcălit” să o ia de nevastă folosing machiajul ca armă. La doar o zi a chemat-o în fața instanței și i-a cerut despăgubiri de 20.000 de dolari pentru că nu i-a arătat trăsăturile ei ,,reale”.

Loading...

Bărbatul a spus în fața curții că a fost șocat când s-a trezit a doua zi dimineață și a găsit-o pe femeia de lângă el arătând atât de diferit încât nici nu o mai recunoștea! O sursă care a participat la proces a povestit: ,,A spus că femeia era foarte frumoasă și atractivă înainte de căsătorie, dar când s-a trezit de dimineață și a aflat că s-a demachiat, a fost îngrozit. Mirele a cerut 20.000 de dolari despăgubire pentru suferința lui psihologică”.

Se pare că bărbatul a crezut prima dată că femeia e un hoț care intrase în casă cu o noapte înainte!

Iată diferența care l-a îngrozit pe acest bărbat:

Loading...