Salata cu carne de pui – reteta pentru orice anotimp

Ingrediente:

300 g carne de pui

Loading...

1 cartof fiert

3 oua taiate cubulete

300 gr ciuperci

1 ceapa

150 gr prune uscate

200 gr mazare verde la conserva

200 gr porumb la conserva

maioneza dupa gust

Mod de preparare salata cu carne de pui:

Se fierbe carnea de pui pana cand se inmoaie (aproximativ 15-20 de minute in apa cu sare), dupa care se lasa la racit si se taie in cuburi mici. Se fierb ciupercile in apa sarata timp de 15 minute, dupa care, la fel, se lasa la racit si se taie cubulete, dar putin mai mari decat cele de carne.

Caleste usor ceapa tocata marunt, apoi pune in tigaie si ciupercile.

Spala prunele in mai multe ape. Amesteca ingredientele intr-un bol mai mare (cu exceptia maionezei).

Pune compozitia intr-un platou, da-i o forma frumoasa, apoi intinde maioneza peste ea, cat mai uniform.

Pentru decor foloseste cateva frunzulite de patrunjel, bucatele de masline verzi si negre si ardei kapia rosu.

Loading...