Vinul evacuează toxinele din ficat, tratează pneumonia și chiar a mușcăturilor de șarpe. Cea mai sănătoasă și igienică băutură

Alb, roz, roșu sau negru, sec sau dulce, vinul rămâne pentru toată lumea cea mai delicioasă băutură. Puțini știu însă că încă de acum 7000 de ani, acestuia îi sunt recunoscute și virtuțiile terapeutice.

Excepționale proprietăți antianemice

Loading...

Dacă marele Hipocrate a recomandat vinul pentru tratarea plăgilor deschise, a pneumoniei și chiar a mușcăturilor de șarpe, savantul Louis Pasteur l-a considerat cea mai sănătoasă și igienică băutură.

Și beneficiile vinului „ghiurghiuliu” nu se opresc nici pe departe aici. Acesta este un excelent fortifiant atât în cazul bătrânilor cât și al convalescenților, femeilor lăuze sau al anemicilor, crește pofta de mâncare la copii și îmbunătățește circulația sângelui.

În ceea ce privește vinurile albe, specialiștii au arătat că acestea au rolul de a evacua toxinele din ficat, favorizează digestia și înlătură balonările.

Un consum moderat de vin previne bolile inimii, scade riscul atacurilor de cord și a congestiei cerebrale, fiind totodată de mare ajutor la prevenirea congestiilor degenerative.

Atenție însă! Pentru a profita de aceste uriașe beneficii, vinul trebuie să fie 100% natural și să fie consumat cu moderație!

Loading...